Heerlijke wraps

Een korte introductie: Mijn naam is Carla Baas. Na een mooie carrière binnen de reclamewereld ben ik 1 December 2016 voor mijzelf begonnen en heb ik Writerlicious opgericht.

 

Ik doe nu wat ik het allerliefste doe: koken én schrijven over culinaire onderwerpen.

Vandaar de naam Writerlicious. Al enige tijd ben ik bezig met het schrijven van mijn eerste kookboek.

Ik kijk uit naar dag dat dat boek op mijn en jouw keukentafel ligt. 

Naast kookopdrachten, catering op maat, schrijf ik regelmatig recensies over kookboeken, test ik nieuwe producten en ben ik docent koken bij Platform-C (Volksuniversiteit Amstelveen).

Ik geef kookles en kookworkshops aan volwassenen, maar vanzelfsprekend kan ik ook kinderen vanaf 4 jaar kookles geven of een kookworkshop voor kinderen organiseren. 

Tevens ben ik demo kok voor o.a. voor Magimix http://magimix.nl en Bamix® http://bamix.nl 

 

Mijn missie is dat ik kook zonder het gebruik van zakjes en pakjes en voor zover mogelijk gebruik ik FairTrade en biologische producten. Gezond en puur koken, dat is waar ik voor sta. Ik vind het heerlijk om met mijn kaplaarzen over een akker te lopen om met eigen ogen te zien hoe het groeit en bloeit. 

 

Als ik catering voor lunch of diner verzorg, bereid ik graag gerechten uit het Midden-Oosten. De Ottolenghi stijl. Mooie schalen met kleurrijke gerechten op tafel. Mezze: Dat zijn diverse gerechten op een mooi gedekte tafel, gerechten om te delen. Zo kun je diverse gerechten proeven en er met elkaar van genieten. Als ik zie dat men van het eten geniet en er mooie gesprekken worden gevoerd, dan heb ik mijn doel bereikt. Eten verbindt.

 

Ik word ook wel eens gevraagd om op locatie het ontbijt, lunch en diner gedurende een workshop of training te verzorgen die jij bijvoorbeeld geeft. 

 

Neem gerust contact met mij op en ik vertel je graag wat er allemaal mogelijk is. 

 

Op de foto zie je biologische volkoren wraps, gevuld met gegride groenten en een dressing van onder andere tahin (sesam).