Introductie

Onec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Ingredienten

  • 2 el honing
  • 80 ml limoensap vers
  • 1 el vissaus
  • 1 sjalotje dun gesneden
  • 1 jalapeno zaadjes en zaadlijsten verwijderd en heel klein gesneden
  • 1 komkommer zaadlijsten verwijderd en in plakjes gesneden
  • 1 bosje verse koriander gesneden

Bereidingswijze:
Meng de honing, limoen en de vissaus door elkaar. Doe het sjalotje en de jalapeno erbij en laat dit even staan. Door het een tijdje te marineren wordt de ui minder scherp en trekt de smaak van de jalapeno in de dressing waardoor het lekker pittig wordt.
Doe de plakjes komkommer erbij en serveer met verse koriander.