Kookles – Kids

Ik geef kookles voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Dit kan op een op een, maar ook in groepsverband. Denk hierbij aan het voordeel dat wanneer ik de kookles bij jou thuis geef, dat je gelijktijdig een oppas hebt. Hoe fijn is het dat wanneer je thuiskomt de tafel is gedekt en dat je kind voor de ouder(s) heeft gekookt. Tevens geef ik kookles aan kinderen met Syndroom van Down of autisme. Deze lessen geef ik bij voorkeur een op een om de nodige rust te waarborgen. Naast kookles kan ik ook een workshop op maat organiseren. Bijvoorbeeld; ‘fruit op de versiertoer’, ‘smoothies met een rietje’ of ‘brood bakken’.

Stuur mij een bericht voor meer informatie.

Kookles – Volwassenen

Aan de Volksuniversiteit (PlatformC) in Amstelveen geef ik kookles(sen) en kookworkshops met originele thema’s. Na ontvangst leg ik uit wat we gaan doen en ga je aan de slag. Het thema van de workshop is van het begin tot het eind doorgevoerd en na afloop ontvang je de receptuur mee naar huis. We eten met elkaar of je krijgt het gerecht mee naar huis. Meer info, de data en prijzen vind je op: www.vu-amstelland.nl/koken

Tevens geef ik privé kookles op maat. Dit kan bij mij of bij jou thuis. Voor groepen vanaf 4 personen kan ik een  kookstudio huren. Ik kan je helpen om een diner samen te stellen én te bereiden, je snijtechnieken te verbeteren of we gaan koken uit een kookboek of ik leer je koken met een tajine. Ook kunnen we je voorraadkast én koelkast herinrichten, brood bakken of samen van A-Z een diner bereiden. Alles is bespreekbaar.

Stuur mij een bericht indien je hier meer informatie over wenst te ontvangen.

Culinair +

Catering Ik verzorg amuses, borrelhapjes, lunch en diner. Dit kan van simpel lekker tot fancy chique en van vergadering tot en met privé aangelegenheid. Ook kun je mij boeken om de catering gedurende een workshop voor een dag, weekend of langer van A tot Z te verzorgen. Op verzoek bak ik o.a. homemade quiche, scones, taart, cake en hartige gerechten. Voor meer informatie en prijzen kun je mij een mail sturen.

Catering bij een uitvaart: Traditioneel gaat dit gepaard met een kop koffie en plakje cake. Dit kan ook anders. Zeker als de overledene een levensgenieter was. Koffie & thee met mooie tulband, framboosmuffin, bonbons, prachtig belegd broodje, kom soep, fruitcocktail, glas prosecco, cruditee met dips, visschotel, salade en hummus met ambachtelijk brood. Er is zoveel meer te bedenken. Als je mij vertelt waar de overledene van hield, dan kan ik een mooi voorstel uitwerken.

Ook bied ik mij aan voor recept ontwikkeling, het schrijven van receptuur, culinaire redactionele items, reviews, testkok, het geven van demo’s en kook ik graag voor de styliste en fotograaf tijdens een fotoshoot. Culinair bezig zijn is creëren. Bel of mail mij, ik denk graag met je mee.

500

Calorieën teveel

225

Pagina’s concept kookboek

8

Favoriete wijnen

500

Leuke adressen

Recepten

Op dit moment ben ik een kookboek aan het schrijven. Een boek met basistechnieken, handige tips, mooie recepten voor onder andere de werkweek, het weekend, picknick en speciale momenten. De recepten zijn zonder het gebruik van zakjes en pakjes. Puur koken zonder stress is echt mogelijk én voor iedereen te doen. Op deze website plaats ik met regelmaat een blog over een lekker recept wat past bij het seizoen of moment.

Leuke adressen

Ik schrijf in mijn blogs over inspirerende musea, winkels en leuke adresjes voor ontbijt, lunch en diner. En niet te vergeten de tips voor fijne B&B’s en bijzondere logeer adressen. Ook vind je met regelmaat een recept terug in een blog.