Wie ben ik

Enthousiast, gedreven én altijd op zoek naar nieuwe smaken. Ontdekken en creëren staat voor wie ik ben. Ik heb een passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft. Het stroomt door mijn bloed, het zit in mijn DNA. Inspiratie voor het bedenken en schrijven van recepten biedt zich als vanzelf aan als ik iets specifieks ruik, in een museum ben, in kaplaarzen op een akker loop, muziek hoor, of een waanzinnig lekkere wijn drink. Ik gebruik mijn zintuigen en kook bijna altijd met muziek, passend bij de sfeer van het gerecht.

Mijn interesses

Naast koken heb ik interesse in kloosters, kastelen, koester familie en vrienden. Heb een tic voor shawls en chocolade.  Apple Store is mijn favoriete winkel. Kan niet zonder reizen en weet accommodaties met een zwemparadijs te omzeilen. Voor de nodige rust mediteer ik. Meer sporten staat elke dag weer op mijn to do lijst en ik ben nog lang niet uitgeleerd.

13

Is mijn geluksgetal

999

Verschillende kruiden

12

Lokale boeren

8

Uur is de maximum tijd dat ik reageer op je vraag

Wat anderen over mij vertellen

Christine Pannebakker

Carla is een zintuigelijke beleving. Je proeft het leven. Je ziet de vissers op het water. Je voelt de zon op je huid. Je ruikt de lente. Je ziet de kleur van het leven. Laat je verleiden…

Christine PannebakkerSchrijfster De Week enVrouwenpower
Liliane Hommers

Carla heb ik leren kennen als een enthousiaste en gedreven dame die haar hart volgt in alles wat ze doet. Even bevlogen op culinair vlak als wel in office support. Een gast- en vakvrouw met allure en bovendien een feestje om mee samen te werken.

Liliane HommersCoach voor persoonlijke en professionele groeiHuMentor