gallery/img_3491
gallery/img_7937
gallery/34f7627ed9483efdda0224440551bee0

Heerlijke wraps

Een korte introductie: Mijn naam is Carla Baas. Na een mooie carrière binnen de reclamewereld ben ik 1 December 2016 voor mijzelf begonnen en heb ik Writerlicious opgericht. Ik doe nu wat ik het allerliefste doe: koken! Maar dit gaat verder. Want ik schrijf ook graag over culinaire onderwerpen. Dit verklaart de naam Writerlicious. Naast kookopdrachten, catering op maat, schrijf ik regelmatig recensies over kookboeken, test ik nieuwe producten en ben ik docent koken bij Platform-C (VolksUniversiteit Amstelveen). Ik geef kookles en kookworkshops aan volwassenen, maar vanzelfsprekend kan ik ook kinderen vanaf 4 jaar kookles geven of een kinderkook workshop organiseren. Tevens ben ik demo kok voor o.a. voor Magimix http://magimix.nl en Bamix® http://bamix.nl 

 

Mijn missie is dat ik kook zonder het gebruik van zakjes en pakjes en voor zover mogelijk gebruik ik FairTrade en biologische producten. Gezond en puur koken, dat is waar ik voor sta. Als ik een catering voor lunch of diner verzorg, bereid ik bij voorkeur gerechten uit het Midden-Oosten. De Ottolenghi stijl. Ik vertel je graag wat er allemaal mogelijk is. Als je een mail naar c.carlabaas@gmail.com stuurt zal ik z.s.m. contact met je opnemen. 

Op de foto zie je biologische volkoren wraps, gevuld met gegride groenten en een dressing van onder andere tahin (sesam).