[Blog 9] Leuk adres – Le Petit Refuge

Als je van wandelen en mooie natuur houdt is Le Petit Refuge van Antoine Joosten een heerlijk adres. In de Pyreneeën heeft hij in het kleiner dan klein Franse dorp Ayet een chambre d’hotes. De kamers zijn schoon, bedden en ontbijt zijn goed en je kunt er ’s avonds heerlijk eten. In dit gebied liggen diverse Tour de France etappes waaronder Col de la Core 1395 meter hoog. Antoine organiseert als gids wandelingen voor groepen, maar je kunt ook andere arrangementen met hem afstemmen. Hij staat overal voor open. Magisch mooi en onvergetelijk is het Lac du Bethmale. Hier kun je prachtig wandelen en picknicken.

Naast het organiseren van wandelingen is Antoine fotograaf én auteur van diverse boeken over de omgeving van Ayet. Hij zal je hier graag alles over vertellen. Rondom Ayet zijn diverse verkooppunten met de overheerlijke Bethmale kaas. Heerlijk bij een glas rode wijn en een echt streekproduct.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.